Sportvetélkedő gyermekek részére


2015. szeptember 20. - Olajos

rotary_sportvetelkedo.jpg

Száz egészséges és fogyatékkal élő gyerek mérte össze ügyességét az I. Rotary Gyermek Sportvetélkedőn a Városi Stadionban. A gyerekek tíz - vegyes - csapatban küzdöttek a győzelemért, közben alkalmazkodva egymáshoz, megismerve a másik gyermek nehézségeit és kihasználva egymás erősségeit. A Rotary Club Nyíregyháza rendezvényének célja az elfogadás, az empátia, a gyengébbek segítésének erősítése, mely gondolatnak és szándéknak a gyermekkorban kell természetessé válnia.

A Rotary Club Nyíregyháza a 2015-16-os elnöki évben a fogyatékkal élők támogatását tűzte ki célul, ennek a programsorozatnak része e vetélkedő is. A rendezvény a Nyíregyházi Sportcentrum támogatásával valósult meg, a Városi Stadion műfüves pályáján. Dajka László irányításával a gyerekek több játékos versenyszámban vehettek részt, majd a végső sorrendet a kosárra dobás döntötte el.

A játékos sportvetélkedőn minden részt vevő gyermek emlékérmet kapott. A nyertes csapatok a LEGO nyíregyházi gyára által felajánlott nyereményeket, LEGO játékokat kaptak kiemelkedő teljesítményükért.

dr. Olajos József

(Fotó: Kohut Árpád)

 

 

Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real