Sikeres elnöki átadó


2012. július 31. - halasz

P1000754

A hagyományos "vetésforgó" ezúttal is lezajlott. A júliusi elnökváltási ceremónia kellemes helyszínen, jó hangulatban egy szabadtéri party keretein belül történt meg.

A finom bográcsos étel és a helyben kemencében sült kenyérlángos megalapozták az est hangulatát. Az elnöki tisztét leadó Deme Dóra rövid beszámolójában értékelte az elmúlt elnöki évét s beszámolt a sok - az egy év alatt lezajlott - színes és értékes program eredményéről. Ezután az új elnök kapta meg a szót. Halász Gábor  buzditó szavak és a szép jövő igéretével vette át az elnöki láncot :-)

 

Leköszönő elnökünk egy örömteli eseménnyel zárta évét; Klubunkból ketten is Paul Harris dijat kaptak kiemelkedő teljesítményük elismeréseként. Pénzes Ica (első női klubelnökünk) komoly érdemeket szerzett a magyar Early Act elinditásában. Másik díjazottunk Kovács istván alapító klubelnök.

A harmadik - szintén idei - Paul harris díjasunk Bordé Katalin, akinek kiemelkedő munkája eredményeként készülhetett el idén a Magyar Rotary történetét bemutató igen értékes könyv, melyben az elmúlt három év megfeszített kutató munkája testesül meg.

Köszönet nekik és mindannyiuknak gratulálunk!

 

 

A társaság ezután ha nem is kivilágos virradatig de éjszakába nyúlóan élvezte a baráti összejövetelt.

A rendezvényen készült fotók a galériában tekinthetők meg valamint facebook oldalunkra is kikerült néhány belőlük.

Címkék

Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real