Sajtóreggeli


2015. augusztus 02. - Olajos

sajtoreggeli.jpg

Pták István, a Rotary Club Nyíregyháza elnöke sajtóreggelire hívta a városi médiumokat annak érdekében, hogy bemutassa a megújult elnökséget, építse a kapcsolatot a Rotary club és a nyíregyházán releváns sajtó képviselői között, valamint alkalmat teremtsen arra, hogy előzetes tájékoztatást adjon számukra a club ez évi terveiről. A programra július 27-én került sor a Tölgyes étteremben.

A sajtóreggeli résztvevőit a program szervezője, a club háznagya, Urbán Lajos köszöntötte, szavaival előkészítve és felkonferálva az elnöki tájékoztatót.

Pták István a jelenlévő újságírók, a sajtó, a városi tv és a rádiók képviselői számára bemutatta a jelenlévő tagokat, kiemelve, hogy az új elnöki ciklusban a munkájukon kívül a sajtójelenlétüket is kéri mindazon tagoknak, akik egy adott programban tevékenyen részt vettek, esetleg a szervezés nagy részét felvállalták. Ezzel lehetőséget adva számukra, hogy a mindenkori elnök mellett mások is nyilvánosság elé léphessenek, mások is népszerűsíthessék a Rotary jószolgálati tevékenységét, szélesítve a bizalmat a pártoló tagok, barátok, ismerősök és ismeretlen támogatók körében is. Minderre szükség van ahhoz, hogy a club ismertsége és elismertsége tovább növekedjen.

Elnök úr beszélt mindazokról a programokról, melyek segítségével támogatást gyűjt a club: ilyen program lesz októberben a Mamma Mia! előadás a budapesti Madách Színházban, Nyíregyházán, az Operett Színház előadásában a Lili Bárónő operett előadás, valamint decemberben a Princess együttes fellépése. 

A Rotary Club Nyíregyháza idei támogatási tervei közül az egyik már megvalósult, a piac csarnokban elhelyezésre került egy defibrillátor készülék, a piac személyzetének képzésével együtt.

A másik nagyobb projekt még ebben az évben egy játszótér kialakítása lesz, mely lehetőséget ad arra, hogy az egészséges és a beteg gyermekek együtt játszhassanak egy erre alkalmas játszótéren, a belvárosnak egy mindenki számára megközelíthető pontján.

 

Nyíregyháza, 2015. július

írta: dr. OlajosJ.

 

 

Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real