Nyíregyházára látogatott a kormányzó


2021. december 09. - halasz

rotary_kormanyzoi_latogatas.jpg

Hiszem, hogy sokan akarnak ebben az országban jót tenni, másoknak segíteni, mi pedig tudjuk, miként lehet ezt szervezetten, jól csinálni. Ha ezek a szálak összeérnek, sokan fognak hozzánk csatlakozni" - mondta Németh László, a Rotary Club új kormányzója a nyíregyházi látogatásakor.

A Rotary Club új, immár 15. kormányzójaként Németh László tölti be a tisztséget 2022 júniusáig, aki a tisztségébe iktatását követően az elsők között látogatott egy hozzánk, a nyíregyházi klubba.

Nem lesz könnyű éve, hiszen a járvány mindannyiunk és a klub életét is felborította, de a szervezet természetesen mindent megtesz majd a programja megvalósítása érdekében. Bár az online találkozások rontják a kapcsolattartást és sajnos az adományozások és valamennyi jószándékú program  szervezése is komoly nehézségekbe ütközik, összefogva meg fogjuk oldani ezeket a kihívásokat is.

Alkalmazkodva a körülményekhez, változtatnunk kell a kommunikációs csatornáinkon, haladva az online lehetőségek felé. Mindezek mellett megtartva azokat az értékeket, melyeket például a diákcsere programok nyújtanak.

 

 

 

Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real