Megalakult Európában a harmadik EarlyAct Club.


2012. május 21. - halasz

Early act avatas kazinczy 077

2012 május 9-én megalakult a 1911 District és Európa  harmadik Early Act Clubja. Mátészalka és Nyírmeggyes után a nyíregyházi Kazinczy Ferenc  Tagintézmény 4. b. osztálya tett fogadalmat.

A Rotary Clubok gyermekklubja Diczkóné Untener Mónika és Zámoli Klára osztályfőnökök irányításával készült fel a fogadalom tételre. Az osztály Pénzes Ilona instruálta, oktatta a RC Nyíregyháza részéről.

A fogadalom tételt a Kazinczy Iskola tavaszi nagy rendezvényének, az „Árok-party Majális"  keretén  belül szervezték meg. Az ünnepségen részt vett Dr. Ungvári Zsigmond, Megválasztott Kormányzó, Pénzes Ilona, a Magyarországi Early Act Clubok elnöke, Deme Dóra a nyíregyházi RC elnöke, valamint sok RC tag Nyíregyházáról, Mátészalkáról és Kisvárdáról. A rendezvényt színesítette, hogy az avatáson részt vett a Nyíregyházi RC két cserediákja Mexikóból és Brazíliából.

Az 1911 District bemutatkozása után a szülők és meghívottak jelenlétében megtörtént a Early Act jelvények feltűzése a meghatott gyermekek blúzaira. Átadásra került a klubzászló és a csengő.

A gyermekek a jelvénytűzést követően megható műsort adtak a vendégek tiszteletére. Énekeltek, szavaltak, zenéltek. Egy kislány rövid balett műsort adott elő. A vendégek megállapították, hogy a kis rotarysok komolyan készültek az eseményre. Átélték és átérezték a helyzetük komolyságát és azt, hogy ezzel az aktussal egy nagy családhoz, a rotary világ tagságához tartoznak ezután. Az ünnepség végén a gyerekek saját készítésű rongybabákkal ajándékozták meg a vendégeket.

Nagyszerű ünnepség volt. Várjuk a következő Early Act megalakulását.

 

>>> További képek a rendezvényről

 

 

Címkék

Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real