Mamma Mia!: Még van lehetőség!


2015. április 19. - Olajos

Még van lehetőség támogatni a Rotary Club Nyíregyháza következő jótékonysági projektjét, melyért cserébe a világhírű Mamma Mia! musical megtekintéséhez ajánlunk fel belépőjegyeket támogatóink számára. Meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt, hogy minél többen csatlakozhassanak hozzánk: várjuk a jelentkezéseket 2015. április 30-ig!

A mai napig 200-nál többen jeleztétek szándékotokat a projekttel kapcsolatban, amit nagy örömmel fogadtunk! Mivel az eredetileg tervezett szeptemberi időpont helyett az októberi előadásra tudunk a támogatásért cserébe előadás-jegyeket felajánlani, ezért az eredeti jelentkezési határidőt is szükségesnek tartjuk meghosszabbítani. Az új jelentkezési határidő 2015. április 30.

Céljaink változatlanok: egy mobil defibrillátor készülék vásárlása valamint állami gondozott és fogyatékkal élő gyermekek számára játszótér kialakítása. Mindezek eléréséhez további összefogásra van szükségünk, ezért kérjük, hogy lehetőségeitek határain belül értesítsétek ismerőseiteket, barátaitokat, munkatársaitokat a programról!

Érdeklődések, jelentkezések folyamatosan érkeznek hozzánk a megadott mail címeken. Bár a korábbi levelünkben jeleztük, fontos itt is kiemelnünk: minden támogatónak tudunk jegyet felajánlani, de figyelembe vesszük a jelentkezések sorrendjét és a színház adottságait is. Ennek megfelelően azt sajnos nem tudjuk biztosítani, hogy mindenki az általa kért helyet kapja és a későbbi jelentkezések esetén azt sem feltétlenül, hogy a kért kategóriát tudjuk felajánlani. Mindent megteszünk, de ebben kérjük a megértéseseteket! Természetesen egyeztetni fogunk az érintettekkel.

Emlékeztetőül: az időpont 2015. október 9. 19h (Madách Színház), a támogatási kategóriák és a színházjegyek összehangolása az alábbiak szerint alakul:

                                    Hely:                          Támogatás összege:

Földszint                      1-9. sor                       9900Ft/db

                                    10-15.                       8900Ft/db

                                    16-20.                       7700Ft/db

Erkély                         közép   1.                     9900Ft/db

                                    2-3.                         8900Ft/db

Erkély                         oldal    1.                     7700Ft/db

                                    2-3.                         5200Ft/db

Emelet                        közép   1-3.                  6700Ft/db

Emelet                        oldal    1.                     5200Ft/db

 

A korábban jelzetteknek megfelelően, a támogatást a Rotary Club Nyíregyháza számlájára fogjuk kérni azt követően, hogy összesítettük, véglegesítettük a támogatási összegeket és a rendelkezésre álló jegyeket. Erre május első hetében kerülhet sor, de természetesen értesíteni fogunk mindenkit!

info: Pták István 0670 3106-909

  Olajos József 0630 8171-741 

 

Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real