Lili bárónő Nyíregyházán!


2015. augusztus 15. - Olajos

lili_barono_weboldalra1.jpg

Huszka Jenő nagysikerű operettjét hívta segítségül a nyíregyházi Rotary Club annak érdekében, hogy újabb értékes felajánlással tehesse jobbá a városunkban élők, tehát mindannyiunk életét. Az előadást megtekintők a jegyek megvásárlásával személyesen is hozzájárulnak egy, a belvárosban kialakításra kerülő játszótér megépítéséhez, mely alkalmas lesz az egészséges gyerekek mellett a fogyatékkal élők számára is.

A Klub az Operett Színházzal együttműködve megszervezte, hogy a társulat az évek óta Budapesten is játszott darabot az eredeti szereposztásban, ismert művészekkel adja elő Nyíregyházán is. Így a nyíregyházi nézők is élvezhetik - csak, hogy néhányat említsünk a főbb szerepek kapcsán - Lehoczki Zsuzsa, Siménfalvi Ágota, Dolhai Attila és Szolnoki Tibor játékát, e nagy sikerű operettben.

A szórakoztatás és a jó hangulat garantált, hisz a Huszka Jenő nagyszerű slágereivel dús operett-álomja a szenvedély és a komikum végletes formái közé vezet. A születő feszültség adja azt az energiát, melynek köszönhetően az előadás szétrobbantja a műfaj hagyományosan elfogadott kereteit. A Lili bárónő ezúttal egyszerre több és kevesebb is egy nagyoperettnél: csupán kilenc színész, egy zenész és egy hihetetlen történet.

Az előadás - természetesen - hűen a Rotary tevékenységéhez, jótékony céllal lett megszervezve, így a jegyeket megvásárlók egyben hozzájárulnak egy játszótér kialakításához is. A helyszín kiválasztása még folyamatban van, egyeztetés alatt áll a város vezetésével, de elsődleges szempont a belvárosi, minden nyíregyházi által könnyen megközelíthetőség. Kiemelve a célt, hogy felszereltsége és elhelyezése is segítse ellátni funkcióját, a fogyatékkel élő gyermekek gondtalan játékát városban.

A jegyek már kaphatók, a plakátok már láthatók: az előadás függönye 2015. október 3-án, 19 órai kezdettel gördül fel Nyíregyházán, a Váci Mihály Kulturális Központban.

Ön is jöjjön el, szórakozzunk együtt, ezzel is támogassuk a Rotary Club tevékenységét és rajta keresztül a speciális játszótér létrehozását!

 

2015. augusztus

 

írta: dr. OlajosJ.

 

 

Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real