Hernádi Judit Nyíregyházán


2013. október 28. - halasz

hernadi_plakat_copy.jpg

Mesék rólam, rólad - Hernádi Judittal, egy kis zenével. A nyíregyházi Barbizon Színpadon lép közönség elé november 8-án a népszerű művésznő, a Rotary klub jótékonysági hangversenyén.

Hernádi Judit önálló estjén főleg olyan dalok csendülnek fel, melyek a szerelemről szólnak, s neki írták - vagy akár neki is írhatták volna. Az örökzöldekből, sanzonokból, blues-okból kötött csokrot versek, mesék, történetek tarkítják, és a népszerű művésznő jellegzetes humora színesíti.  Az est vendége, az elhangzó dalok  legtöbbjének szerzője, Heilig Gábor, aki a saját maga által sikerre vitt szerzemények előadójaként is közreműködik.

A Nyíregyházi Rotary Klub rendszeresen szervez jótékony célú programokat, rendezvényeket annak érdekében, hogy legfőbb vállalásához, a jó szándékon alapuló humanitárius szolgálathoz anyagi eszközöket szerezzen. Az emberek közti megértést és a segítőkészség ideáját képviselő nagy múltú világszervezet nyíregyházi csoportja ezúttal ifjúsági programjainak finanszírozására gyűjt. A 4000 Ft-os támogatójeggyel tehát valójában a nyíregyházi gyermekeket segíti a koncert közönsége, megtoldva azzal a feledhetetlen élménnyel, amit a méltán népszerű Hernádi Judit nyújt.

 

TÁMOGATÓJEGYEK VÁLTHATÓK:
Hotel Barbizon – Recepció (Sóstófürdő, Szódaház u 14.) Tel.: 42/475-731
Gprint Iroda (Nyíregyháza, Szabolcs u. 7/a) Tel.: 42/418-800
Grafit Nyomda (Nyíregyháza, Selyem u. 25.) Tel.: 42/500-960

 

 

 

Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real