Tisztelt Segítő Partnereink!


2018. January 12. - Olajos

koszonjuk2.jpg

A Rotary Club Nyíregyháza Egyesület éves jótékonysági tevékenysége közben kiemelt szerepet kap a Mikulással kezdődő és a Karácsonnyal záruló időszak. Tagjaink és segítőink tevékenysége nem lehetne eredményes, ha nem lennének Önök; önzetlen emberek, cégek és civil szervezetek, akiknek, és amiknek hálával tartozunk. E köszönő levél által is legyenek ismertek és elismertek!

Mikulásra évek óta kapjuk az almát,a Kegye János úr tulajdonában lévő máriapócsi Gloster Kft.-től! A rendezvénynek a Jósa András Múzeum ad helyet,és jelentős mennyiségű gyermekfoglalkoztatási eszközt is biztosít!

A Szeretet Gálánkra is elsőre mondott igent a Mandala Dalszínház, valamint biztosította a színpadtechnikát! Nívós előadásukból kiemelkedett Mária éneke, amelyből lehetett érezni; sokkal többről van szó: Boldog gyermekáldást a Bódis házaspárnak!

A  Bárkányi Tamás úr vezette Lengyel-Magyar Kórus fellépése mély nyomot hagyott mindnyájunkban. Műsoruk bizonyította, hogy nem ismerjük érdemük szerint, a szűkebb pátriánk kulturális értékeit!

Köszönet illeti a Kazinczy Ferenc Tagintézmény Rotary EarlyAct szervezete gyerekeit is, és a felkészítő pedagógusokat!

Továbbá a FŐTAXI Nyíregyháza tulajdonosa, Ferku Zsolt urat, aki azonnali ingyenes segítséget nyújtott a fogyatékos gyerekek szállításában!

A végére hagytam, akikért volt az ünnepi esemény. Ők az autista és fogyatékos gyerekeket. Valamint a velük foglalkozó küldetés-teljes tevékenységükért az - őket szervező- Új ÉFOÉSZ Tarnai Ottó Egyesületet,amely a terembérletben is részt vállalt!

Továbbá a Most Élsz Egyesületet, amely a könnyekig ható énekprodukciójú autista iker gyerekeket mentorálta.

Az „Egy Doboz Szeretet", Múzeummal közös akciónkban, - munkatársai közreműködése által - 100 csomag ajándékozásával vett részt, a Varga Sándor úr vezette Team Revolution Trading Kft!

Egyidejűleg anonim adakozók tették lehetővé a több mint 260 csomag továbbítását.

Az eljuttatásban való közreműködésért köszönet a Vöröskereszt megyei ügyvezetőjének, Gurály Edinának!

A piaci kofák, primőr-gyümölcs csomagjait pedig, Gajdos Szabolcs segített eljuttatni a rászorulóknak!

 

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Elsődlegesen a támogatottak nevében, de tagságunk köszönetét tolmácsolva írtam ezt a levelet. Mindnyájuknak köszönet az önzetlen segítségért!

Jó egészséget és sok sikert 2018-ban!

Tisztelettel!

Urbán Lajos

elnök, Rotary Club Nyíregyháza Egyesület

 

 

Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real