My Fair Lady - jótékonysági színházi előadás október 08!


2022. August 31. - bacsko

Kedves Barátaink!

 

Mint bizonyára tudjátok a nyíregyházi Rotary Club szervezésében 2016-ban került átadásra az Integrált Játszótér. A játszótér további fejlesztéseként egy Kneipp lépegetőt és a kerekesszékes mászóvár felé egy öko fedés megépítését tervezzük, mely célunk megvalósításához kérjük a támogatásotokat.

A támogatás módja: 2.000.-Ft névértékű adományjegy megvásárlása. 

A támogatóink részére színházi előadást szervezünk így szeretettel invitálunk Benneteket a nyíregyházi Rotary Club által meghirdetett My Fair Lady musical előadására Budapestre a Centrál Színházba, melynek időpontja 2022. október 8.( szombat ) 19 óra.

A Nyíregyházi Rotary Club már több jótékonysági színházi előadást szervezett melyek fantasztikus élményt adtak a nézőknek mind hangulatukban, mind minőségükben.

Ez az előadás is felejthetetlen élményt fog nyújtani minden ember számára, akik elfogadják meghívásunkat és jótékonysági jegyet vásárolnak, mellyel támogatják clubunk neves célját.

 

Azért, hogy az érdeklődést felkeltsük Bennetek, mellékletben küldjük a színház által biztosított videó és képanyagot, valamint a színház társulatának névsorát.

A darab főszereplője Alföldi Róbert és Ágoston Katalin, akik parádés alakításukkal szereznek majd felejthetetlen élményt.

 

A jegyvásárlás a következő képpen történik:

Jegyeket vásárolni a http://www.rotary-nyiregyhaza.hu/szinhaz2022 oldalon, a feltételek elfogadását követően  a megadott linken lehet közvetlenül a színházon keresztül, míg a 2000 Ft-os jótékonysági adományt a színház bejáratánál elhelyezett adományládába kell majd bedobni a jegy bemutatásával egyidőben.

 

Akik bedobták adományukat, adományjegyet kapnak. 

 

Mivel a jegyek online formában kerülnek megvásárlásra, ezért érdemes minél hamarabb a felületen kifizetni őket!

Reméljük, hogy jegyvásárlásaitokkal nem csak egy szórakoztató előadást tekinthettek meg és egy kellemes estét töltöttök el, hanem egy nemes kezdeményezést is támogattok.

 

JEGY VÁSÁRLÁS

 

 

Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real