SEGÍTSÜNK KÖZÖSEN!


2020. November 17. - halasz

segits.jpg

A koronavírus elleni küzdelemben a Covid osztályon dolgozók és a Mentőszolgálat munkatársai egyre nagyobb terhelésnek vannak kitéve, egyre nehezebb helyzetben látják el mindennapi feladataikat.
Erőn felül, szívvel-lélekkel a tőlük elvárható legnagyobb odaadással végzik munkájukat.
A Nyíregyházi Rotary Club szeretné az ott dolgozók munkáját megköszönni és hozzájárulni a nehéz napok küzdelméhez oly módon és olyan dolgokkal, ami talán felfrissülést hozhat ezekben a napokban.

Gondolunk itt kávéra, ásványvízre, gyümölcslére, édességre. Adnánk ezt azért is, hogy az oda kerülő betegeket is tudják segíteni belőle akik több órát várakoznak, míg a tesztelés eredményét megtudják.
Hiszen gondolják csak el, hogy senkivel nem mehet be hozzátartozó, és milyen jól esik, ha tudnak az embernek egy pohár vizet, vagy valami nassolni valót adni, amíg várakozik.
Várjuk azoknak a magánszemélyeknek és cégeknek a felajánlását, akik átérzik a mostani helyzet nehézségeit és szívükön viselik az egészségügyben dolgozó „MINDENNAPI HŐSÖK” munkáját.
Bízunk benne, hogy többször is meg tudjuk ismételni az ilyen formán kifejezett köszönetnyilvánítást.
Aki szeretne a Rotary Club kezdeményezéséhez csatlakozni, és bármilyen formában megtett felajánlással hozzájárulni a betegek és a dolgozók mindennapjainak ily módon történő szebbé tételéhez, a következő bankszámlaszámra indíthatnak utalást:
10300002-27034619-00003285, megjegyzés rovatba kérjük feltűntetni COVID
A tárgyi felajánlásokat pedig a következő email címre írják meg, illetve a felmerülő kérdéseiket is elküldhetik.
rotaryclub.nyiregyhaza@gmail.com
Köszönjük, hogy közösen segíthetünk!

Tags

Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real