Sajtótájékoztató adomány-átadással


2018. September 10. - Olajos

rotary_adomany_korhaznak.jpg

Sajtóreggeli keretébe adott tájékoztatást a média képviselőinek Fekete Tibor, a Nyíregyházi klub elnöke mindazokról az eredményekről és tervekről, melyek a Rotary Club Nyíregyháza augusztusi tevékenységét és az év végéig hátra lévő hónapok tervezett munkáját hivatott megismertetni az érdeklődő Nyíregyháziakkal. E program keretében került sor 700.000 Ft adomány átadására a Nyíregyházi Jósa András Oktatókórház képviselői részére, mely összeg a Rotary Club és a Cantemus kórus együttműködésének eredménye, s melyet a kórus augusztus 15-i felejthetetlen koncertjének bevétele alapozott meg.


Az összeget jelképező "csekket" Fekete Tibor, a Rotary Club Nyíregyháza elnöke és Szilágyi Szilárd, a Cantemus kórus szóvivője adta át dr. Adorján Gusztáv, a kórház igazgatója és dr. Francz Mónika, az alapítvány vezetője részére, a kórház időseket segítő alapítványának támogatása érdekében.

A reggeli kiváló lehetőséget nyújtott arra is, hogy hírt adjon a klub az elkövetkező három hónap tervezett programjairól, melyek között  jótékonysági színházi előadás, Mikulás és Karácsonyi vásár is szerepel, több, - még szervezés alatt álló - rotarys, pozitív meglepetéssel együtt. 

 

fotó: Szarka Lajos (nyiregyhaza.hu)

2018. szeptember 05.

 

 

Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real