Nyíregyházán ragadt a vírus miatt az argentin cserediák, de egy cseppet sem bánja


2020. November 17. - halasz

01brunotorres.jpg

Az argentin cserediák nagylelkűen lemondott a repülésről társai javára, akik már nagyon hazavágytak.

A koronavírus-járvány az egész világra hatással van. Nincs ez másként a Rotary cserediákprogramjával sem: Bruno Torres tavaly augusztusban érkezett Nyíregyházára, ahol elméletileg egy tanévet kellett volna eltöltenie, ám az argentin fiúnak nyár elején azzal kellett szembesülnie, hogy nem tud hazatérni.

Bruno azonban egy kicsit sem esett kétségbe, mint azt lapunknak elmondta, nem bánja, hogy további három hónapig még harmadik befogadócsaládja vendégszeretetét élvezte, ugyanis megszerette a várost, lettek barátai, otthoni szeretteivel pedig mindennap tartotta a kapcsolatot a neten.

Bruno Torres tavaly augusztusban érkezett Nyíregyházára a Rotary cserediákprogramjában, ami júliusban ugyan már véget ért, de a koronavírus-járvány miatt a 17 éves fiú akkor nem tudott hazatérni Argentínába, így további három hónapra itt ragadt. A napokban azonban repülőre ülhetett, s búcsút mondhatott az országnak, a megyének és a városnak, s benne harmadik befogadócsaládjának, akikkel együtt töltötte a nyarat. A nagy utazás előtt azonban ellátogattak szerkesztőségünkbe, hogy megosszák velünk és olvasóinkkal az elmúlt hónapok tapasztalatait, élményeit, valamint hogy bemutathassuk ezt a különleges fiatalt és magát a programot.

Az eredeti cikket a SZON oldalán olvashatják: Nyíregyházán ragadt a vírus miatt az argentin cserediák, de egy cseppet sem bánja

Tags

Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real