Kormányzóváltás a Rotary Magyarország életében


2017. June 12. - Olajos

districh_kormanyzovaltas_2017.jpg

Ahogy ez a Rotary Clubok működésében minden évben történik: júliusban újabb év kezdődik a szervezet életében. A 2016-2017 évi kormányzó, Pénzes Ilona átadta a „karmesteri pálcát" utódjának: Mészáros Zoltánnak. Az eseményre egy ünnepi program keretében került sor Nyíregyházán.

Az országos szervezet vezetői és a Clubok képviselői részvételével került sor a Districh 911 legfontosabb rendezvényinek egyikére, a kormányzóváltásra. Természetes, hogy erre Nyíregyházán került sor, hiszen Pénzes Ilona kormányzó asszony a nyíregyházi klubunk tagja.

A program már pénteken elkezdődött, a Districh 911 vezetőinek értekezletével, ami másnap, a kormányzói lánc átadásával érte el csúcspontját. A kétnapos eseményen a konferencia jelleget színes programok, kitüntetések átadása és díszvacsora is színesítette.

Köszönjük Pénzes Ilona munkáját, aki nagyon sok időt, energiát fektetett a szervezet működtetésébe, jobbá, még sikeresebbé tételébe. Egyben dolgos, eredményes új kormányzói évet kívánunk Mészáros Zoltánnak, a Rotary Magyarország 2017-18-as tevékenységének irányításához! 

 

 

Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real