Kilométerek egy életért


2018. March 11. - Olajos

gabor_kep_2_x.jpg

Az ROTARY CLUB NYÍREGYHÁZA EGYESÜLET két tagja első alkalommal ajánlja fel jótékonysági célra futóversenyeken teljesített kilométereit adománygyűjtési célra. Az így összegyűjtött adományt a ROTARY CLUB súlyos, életveszélyes állapotban lévő gyermek műtétjére, finanszírozására illetve rehabilitációjára fordítja. Kérünk minden jószándékú támogatót segítsen és adományozzon lehetőségéhez mérten!

Magyarországon eddig 47 gyermek életét sikerült megmenteni, ebből 16-ot Szegeden.

Egy műtét önköltségi ára 2.4-4 millió forint között van.

Utoljára Sanok Dorina sepsiszentgyörgyi 8 hónapos kislány esett át életmentő műtéten. A gyermek születését követően derült ki, hogy szíve 3 helyen lyukas, élete csak speciális műtéti technikát igénylő orvosi beavatkozással volt megmenthető melyet Szegeden erre képzett orvoscsoport végzett el a GIFT OF LIfE  ( az élet ajándéka ) program segítségével.

A nyíregyházi Rotary Clubból 2018. március 25-én két clubtag, Diczkóné Untener Mónika és Pták István vesz részt a Debreceni Kilométerek VIII. Rotary Futófesztiválon.

Mónika félmaratonon, míg István, aki súlyosan mozgássérült, a handbike-osok között indul átalakított kerékpárjával a teljes maratoni távon.

A kilométereik jótékonysági adomány keretében (jó szándéktól függően) támogathatók.

Az ADOMÁNYT a ROTARY CLUB NYÍREGYHÁZA EGYESÜLET 10300002-27034619-00003285 sz. bankszámlájára kérjük átutalni! (a megjegyzés rovatba kérjük, írják be, hogy ADOMÁNY/I vagy ADOMÁNY/M EGY ÉLETÉRT az I-István, az M-Mónika)

A befizetett adományról a ROTARY CLUB igazolást ad a befizető nevére.

A befolyt adomány teljes összegét a műtétre váró gyermek gyógyítására fordítja a club.

Nagy értékű adomány esetében lehetőséget biztosítunk a műtétet követően megfelelő média háttér biztosítása mellett a gyermekkel és családjával való személyes találkozásra.

Várjuk magánszemélyek, vállalkozók és cégek adományait!

Az adományozással kapcsolatban kérjük jelentkezését a következő email címekre:

Diczkóné Untener Mónika  ( 06-20-5217-885)                     zsodabo@gmail.com 

Pták István ( 06-70-3106-909)                                          ptakistvan1965@gmail.com

 

Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real