Keep Floyding koncert, szívbeteg gyermekek megmentéséért


2018. October 17. - Olajos

keep_floyding_2018.jpg

Nagy sikerű, közel három órás koncertet adott Nyíregyházán a Keep Floyding zenekar, akik a Rotary Club Nyíregyháza felkérését elfogadva, a világhírű Pink Floyd slágerek mellé a fellépti díjukat is felajánlva járultak hozzá a Rotary Club Magyarország „Gift of Life" programjához. A koncert révén 300.000,- Ft támogatást gyűjtött a klub, mely - a korábbi évek adományaihoz hasonlóan - hozzájárul egy határunkon túl élő gyermek életmentő szívműtétjének finanszírozásához.

A koncerten olyan ismert világsikerek is elhangzottak, mint a The Wall vagy a Money, azzal a profizmussal és szakmai alázattal, ahogy azt a Pink Floyd játszhatta élő koncertjein a világ minden pontján.

A zenekar örömmel állt mellénk a cél érdekében, megtisztelőnek tartotta a meghívást, melyet néhány sorban egy köszönő levelükben is megfogalmaztak:

„A teljes zenekar nevében köszönjük, hogy a jó cél mellé állhattunk - így a Pink Floyd zenéjén és a Ti közreműködéseteken keresztül segíthettünk a gyerekeken.

Igazán felemelő volt a szervezés profizmusa és a vendéglátás szívélyessége és a cél, amiért zenélhettünk, további hasonló sikeres programokat és adománygyűjtéseket kívánunk a szervezőknek!"

Köszönjük!

 

 

Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real