Kedves Támogatók és Barátaink!


2018. April 01. - Olajos

rotary_maraton.jpg

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy a GIFT OF LIFE (Ajándékozz életet) programunkhoz kapcsolódva a Debreceni kilométerek Rotary maraton versenyen Diczkóné Untener Mónika és Pták István sikeresen teljesítette a kitűzött célt.

Mónika a félmaratont az eddigi legjobb egyéni idejével teljesítette, István pedig handbike kategóriában a saját, átalakított biciklijével a teljes maratoni távot megtette, melyet különdíjjal is jutalmazott a szervező bizottság.

A GIFT OF LIFE programhoz kapcsolódva „Kilométerek egy életért" támogatás gyűjtéséhez 63 km-t teljesítettek és várják a jószándékú támogatók további adományait!

A kilométerekért adományozott összeget ki-ki a maga lehetőségéhez mérten ajánlhatja fel (tehát nincs limitálva az adomány).

Két indulónk, Mónika és István mindent megtett a program sikeres teljesítése érdekében.

Köszönjük azon támogatók felajánlását, akik már átutalták erre a célra szánt összegeiket és várjuk mindazok befizetéseit, akik ezt a kezdeményezést támogatni szeretnék!

A GIFT OF LIFE programban eddig 47 gyermek életét sikerült megmenteni, az Önök adományaival sikerülhet a 48. gyermekét is a Szegedi Orvostudományi Egyetem  szív-sebészeti csoportjának speciális műtéti technikájának segítségével.

A programra folyamatosan lehet megtenni a befizetéseket.

Az adományokat a ROTARY CLUB NYÍREGYHÁZA EGYESÜLET 10300002-27034619-00003285 sz.bankszámlára lehet átutalni (a megjegyzés rovatba kérjük, írják be, hogy ADOMÁNY EGY ÉLETÉRT)

 

 

Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real