Ismét nagy sikerrel zajlott az Integrált Sportverseny


2021. March 08. - halasz

integraltspoerverseny.jpg

Az RC NYÍREGYHÁZA minden évben megrendezi az Integrált sportversenyt a várossal közösen, azoknak az iskoláknak a közreműködésével ahova sérült, fogyatékkal élő tanulók járnak.


Ebben az évben is nagy izgalommal kezdődtek el az előkészületek, de sajnos a pandémia nem tette lehetővé, hogy pontot tegyenek az esemény végére. A club úgy döntött, hogy a verseny díjait kiszállítja azoknak az iskoláknak ( Nyíregyházi Bárczi Gusztáv Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola, Kollégium és EGYMI,
Nyíregyházi RIDENS Gimnázium, Szakgimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium, Göllesz Viktor Speciális Szakiskola, Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény,  Kazinczy Ferenc EarlyAct Club) akik részt vettek volna ezen a rendezvényen, hogy a gyerekek hasznosan tudják eltölteni velük a szabadidejüket.
A múlt héten minden iskola megkapta a kiválasztott és kért sporteszközt, amit a gyerekek nagy örömmel vettek birtokukba.
Reméljük minél hamarabb vissza tudnak térni iskolájukba és élvezhetik a labdákat, tranbulint és a ping-pong asztal nyújtotta játék örömét!
A club pedig reméli, hogy ennek a tanítási évnek a végén meg tudja rendezni az elmaradt eseményt, melyet nagyon várnak a tanulók.

További fotók a Facebookon.

Tags

Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real