Hamarosan születésnapot ünneplünk!


2014. October 04. - halasz

Már folynak az előkészületek, zajlik a programok szervezése annak érdekében, hogy a Rotary Klub nyíregyházi szervezete méltó módon ünnepelhesse meg december elején, újjáalakulása tízedik évfordulóját.  Külön örömünkre szolgál, hogy elfogadta meghívásunkat egy fellépés erejéig Varnus Xavér orgonaművész is.

Nyíregyházán - az országban tizenegyedikként - huszonhárom fővel 1934 januárjában alakult meg a klub, de sajnos néhány évi aktivitását követően a II. világháború és az azt követő politikai időszak szünetelésre kényszerítette a működését.

2004-ben érett meg a helyzet az újraalapításra értelmiségiek, vállalkozók részvételével. A klub ma is a barátság ápolásán túl széles körű karitatív tevékenységgel bizonyítja elhivatottságát az elesettek, rászorulók támogatására.

Azóta eltelt 10 tevékeny év, a klub ma is dolgozik, fejlődik, segít, programokat szervez, az így befolyt bevételeit jótékony célra használja fel. Mindeközben megérett az idő egy pillanatnyi megállásra, visszatekintésre és erőgyűjtésre, az eddigi eredményeink megünneplésére.

A világ Rotary szervezeteiben a születésnapot a CHARTER ünnepség keretében szokás megrendezni, a miénkre 2014. december 07-én kerül sor. A program ünnepélyes részét Nyíregyházán, a Megyeháza dísztermében tartjuk meg, majd egy ünnepi ebédet követően a Kodály Zoltán Iskola koncerttermében Varnus Xavér orgonaművész koncertjére kerül sor.

Minden támogatót, érdeklődőt szeretettel várunk!

A teljes programra (10.00 - kb. 17.00, ünnepség, ebéd és koncert) jegyek 12.000.- Ft-os áron kaphatók, aki csak a koncertet szeretné élvezni (15h-tól), 4.000.- Ft-os jegyet vásárolhat.

Jegyek kaphatók

-        Gprint Iroda (Nyíregyháza, Szabolcs u 7/a., Tel.: 06-42-418-800)

-        Grafit Nyomda (Nyíregyháza, Selyem u. 25.)

További információk: Pénzes Marianna, Telefon: 06-30-2392123

 

Találkozzunk a Facebookon is! www.facebook.com/rotarynyiregyhaza

 

Tags

Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real