Fekete Tibor, az RC Nyíregyháza új elnöke


2018. July 10. - Olajos

fekete_tibor_elnok_2018_19.jpg

Ismét fordult egyet a kerék: a Rotary Clubok hálózatában világszerte ismert alapszabály szerint a vezetők - a világelnököt, adott országok kormányzóit és a helyi klubok elnökeit is beleértve - évente váltják egymást. Természetesen így van ez Nyíregyházán is, ahol a helyi klub elnöki feladatait július elsejétől Urbán Lajostól Fekete Tibor vette át.

Tibor elnöki köszöntőjében ígéretet tett arra, hogy tovább viszi a Rotary, és ezen belül a nyíregyházi szervezet munkáját, elismerve és folytatva elődjei tevékenységét. A klub működése alapvetően nem változik meg, továbbra is támogatását élvezheti minden helyi rászoruló, akiken erejéhez mérten igyekszik segíteni a közösség.

Ezen belül Tibor nagyobb hangsúlyt akar adni elnöki évében azon fiataloknak, tanulóknak, akik valamiben különösen erősek, szeretnék megmutatni szorgalmukat és akaraterejüket, de amihez a családjuk anyagi ereje esetleg nem jelent elég biztonságos hátteret. E területen olyan lehetőségben gondolkodik, mely ezt a hátteret szeretné valamelyest megerősíteni, ezzel segítve a rászoruló tehetséges gyerekek érvényesülését. Hamarosan részleteiben is megismerhetik majd az érintett fiatalok azokat a pályázati feltételeket, melynek megfelelve jelentkezhetnek, ill. pénzügyi támogatást nyerhetnek.

Nyíregyháza, 2018. július 7.

 

 

Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real