Anyák Napja


2017. May 14. - Olajos

anyak_napja_17.05.jpg

A nyíregyházi Rotary Club Kazinczy EarlyAct klubja adott anyák napi műsort a Római Katolikus Egyház és az Ágoston Hitvallású Evangélikus Egyház nyugdíjasai részére.

A tanulókat a nyugdíjasok képviseletében Pták Istvánné Irénke néni köszöntötte Szabó Lőrinc: Ima a gyermekekért című  versével.

Ezt követően a gyerekek színvonalas műsort adtak az édesanyáknak és a  nagymamáknak, akiket saját készítésű madárkákkal és egy szál virággal ajándékoztak meg.

A jó hangulatú délután kellemes emléket hagyott a gyermekekben, akik megkérdezték, hogy jövőre is jöhetnek-e?

.........................................................................................................................................................................

A Nyíregyháza-Kertvárosi Ágoston Hitvallású Evangélikus Egyház Joób Olivér Gondozó és Rehabilitációs Szeretetintézménye Idősek Klubjában adott anyák napi műsort az EarlyAct klub csütörtökön délután. 

A gyerekek színvonalas műsorral köszöntötték az anyukákat és a nagymamákat. A tanulóknak süteménnyel köszönték meg a kedves műsort , a saját készítésű ajándékot és a virágot a nyugdíjas klub tagjai.

 

írta: Diczkóké Untener Mónika, EarlyAct vezető

 

 

 

Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real