Adományozás az „Újraélesztés világnapján"


2018. October 24. - Olajos

200_db_dvd_ajandek.jpg

„Az Újraélesztés világnapján helyezett el defibrillátor készüléket a nyíregyházi Rotary Club a Búza téri piaccsarnokban." Mindez két éve történt, de újra apropója lett az akkori eseménynek: az újraélesztő készülék adományozásával egyidejűleg oktató film is készült arról, hogyan kell használni a készüléket, mi a teendő, ha olyan esetet látunk, aminél vélhetően szükség lehet defibrillátorra. Ebből a filmből ajándékozott 200 db-ot a Club a városnak...

Az Újraélesztés idei világnapjához kapcsolódóan a Rotary Club Nyíregyháza a Megyei jogú Város Önkormányzatának ajándékozott 200 db „Legyél te is életmentő!" című oktatófilmet, azzal a céllal, hogy azokat a város oktatási intézményei, közintézményei kapják meg. Annak érdekében, hogy a városlakók és az idelátogató emberek is - szükség esetén - merjék használni a készüléket.

Nyíregyházán ma már 46 életmentő készülék található a város forgalmas pontjain, ezért a nyíregyházi rotarysták hamarosan táblákat is kihelyeznek a megyeszékhely területén, melyeken valamennyi fellelhető deffibrillátor helye fel lesz tüntetve.

 

 

Nyelv választó

1% reklám

Make Dream Real